Si želite kuhinje po meri, Dankuchen vam jo naredi

Ja prav ste slišali, kuhinja ki vas bo pustila brez besed in jo boste oboževali vedno, ko jo boste pogledali, saj bo narejena tako, kot si boste vi želeli. Ne verjamete, tako po materialu, izgledu, barvi, velikosti, razporeditvi predalov, izkoriščenosti vse to vam bodo v Dankuchen naredili.

Če pogledamo različne prodajne salone kuhinj, je zame najboljši salon Dankuchen, kajti sama izbira materiala in oblike kuhinje so resnično ogromne, presenetila pa me je prijaznost zaposlenih. Resnično je takih salonov še malo in če bi vsi vedeli, koliko je pomembno, kako nam glede kuhinje svetujejo bi naše kuhinje bile veliko lepše in bolj izkoriščene. To pa vam v Dankuchen znajo povedati in narediti. Z njimi, ko oblikujete svojo kuhinjo čas teče hitreje ali pa se ustavi, kajti oni so tisti, ki so vam na voljo točno toliko časa, ko jih potrebujete in nikoli vam ne bodo dali občutka, da se jim mudi, ali da morajo pohiteti, oni bodo z vami rešili čisto vse kar vas bo zanimalo glede kuhinje. 

Šli bodo z vami element po element, od predala do ročke, od štedilnika do hladilnika, oni so takrat vam na razpolago in lahko rečem, da takšne prijaznosti res ne najdeš marsikje, ampak v Dankuchen jo imajo, imajo ta čut in vedo kaj vam prodajajo in si želijo z vami deliti vse kar je v zvezi z kuhinjo in vam svetovati pri izbiri. Oni so tam, da vam povedo kaj je dobro in kaj bi oni spremenil, da vam svetujejo in povedo, kaj bi pasalo v vašo izbrano kuhinjo, katere mize in stole izbrati, da se bodo zlili z vašo kuhinjo, to v Dankuchen še kako znajo. Njihova prijaznost pa prinese polen salon in zadovoljne stranke, ki se vračajo in pripeljejo nove in nove stranke, te pa potem spet svoje nove stranke. To je pa uspešen salon in temu salonu se reče Dankuchen.