Maska za obraz iz konopljinega olja

Pride čas in leta, ko je potrebno veliko narediti za svoj obraz, da bo še naprej zgledal, zdrav, mladosten in brez gub. Veliko krem obstaja na trgu in takrat smo v dilemi, lahko pa si privoščimo in naredimo domačo masko in uporabimo konopljino olje, jojobino olje, šentjanževo olje in sok korenčka.

Ta maska vam bo navlažila in nahranila vašo kožo na obrazu, tako je ta maska za ukrepanje proti staranju in regeneracijo, ta maska je idealna za izčrpano kožo.

Porabimo lahko veliko denarja in časa, da bomo končno našli pravilno masko za naš obraz. To nikakor ni lahko, vendar povemo vam, da kjer maska vsebuje konopljino olje ste že na pravi poti. Ker vam bo prav konopljino olje pripomoglo proti dehidrirani koži.

Lahko si vi sami naredite masko, lahko pa že kupite masko, ki vsebuje vse sestavine potrebne za starejšo kožo, ki potrebuje vlago in da se jo nahrani globinsko.

Doma narejena maska je sigurno dobra stvar. Lahko si jo naredite 2 krat ali 3 krat na teden. To je čisto dovolj , da bo vaša koža na obrazu zdrava in navlažena, ne pozabite pa na konopljino olje.

Imate pa na razpolago tudi druge maske, tako si lahko naredite tudi masko iz:

  • Pol avokadota
  • Konopljino olje (pol žličke)
  • Limonin sok (ena žlička)

Tudi zelo dobra maska za naš obraz. Vsi vemo, da so se konopljini izdelki vedno uporabljali za zdravljenje in da imajo antibiotične, protibolečinske in protivnetne lastnosti in zato ima na trgu prav tako konopljino olje velik pomen. Lahko ga uživate zaradi zdravstvenih težav, lahko pa ga uporabljate kot masko za obraz.

Posebej je danes kar v veljavi, da si maske za obraz delamo doma, da so sveže polne vitaminov in da dobimo res hranljivo masko. Pa ne pozabite, še ugodno pridemo skozi. Predstavljajte si, da si kupite konopljino olje, ki ga je približno 3 dcl. Potem veste , koliko mask za obraz si boste lahko naredili.