Hair tonic je namenjen različnim stvarem

Nekaj časa nazaj sem praznovala rojstni dan in za rojstni dan sem dobila hair tonic. To mi je kupila moja najboljša prijateljica in njena ideja je bila res dobra. Dobro ve da na svoje lase dam zelo veliko in da mi ni žal dati malo več denarja za določene produkte. Vedela je, da sem si res želela imeti zelo dolge lase in hkrati zelo zdrave lasi. Celo življenje sem se več ali manj barvala in tokrat sem si želela končno videti svojo naravno barvo, hkrati pa sem želela imeti dolge in goste lase.

Hair tonic je namenjen različnim stvarem

Moja najboljša prijateljica je res nekaj posebnega. Kupila mi je hair tonic saj ve da dam za svoje lase res zelo veliko. Rekla je, da bi mi to lahko res zelo lepo pomagalo pri sami rasti las in pa pri temu, da poskrbim za to, da imajo moji lasje vse, kar potrebujejo. Za to darilo sem ji bila res zelo hvaležna in ne bi si morala izmisliti kaj boljšega. Hair tonic je nekaj, kar sedaj res uporabljam vsak dan oziroma vsakič, ko si umijem lase. Hair tonic je tako postal del moje vsakdanje rutine in je res nekaj, kar deluje. Moji lasje se počutijo zelo dobro in to zelo lepo tudi pokažejo. Sedaj imam zelo dolge in seveda zdrave lase in vse to zato, ker res lepo skrbim za svoje lase in pa seveda uporabljam produkte v katere verjamem. Med temi produkti je definitivno tudi hair tonic, ki ga ne bi menjala za nič na tem svetu. Hair tonic kupim večkrat v trgovini in tudi ne preizkusim neke druge firme. Zaupam točno temu, ki mi ga je kupila moja najboljša prijateljica, saj je do sedaj res deloval perfektno.

Za to darilo ji bom večno hvaležna, saj mi je s tem pokazala, da me posluša in da točno ve, kaj je pri meni prioriteta oziroma kaj imam v določenem obdobju najraje. V tistem obdobju sem seveda se posvetila več ali manj svojim lasem in moja najboljša prijateljica je to videla.