Kje dobiti in kupiti dobre ročne svetilke

Ker smo se odločili, da bomo letos kampirali, smo naredili seznam, akj točno potrebujemo. Večina stvari smo imeli že doma, le ročne svetilke so nam manjkale. Lani smo kampirali brez svetilk in moram priznati, da so nam zelo manjkale. Posebej zjutraj, ponoči in zvečer, ko je nekdo hotel na wc v kampu in je bilo temno. Tako smo hodili z svetlobo od telefona. Letos tako na svetilke nismo pozabili, le zvedeti smo morali kje bi jih lahko kupili. Najprej sem bila prepričana, da želim dobre ročne svetilke, ko pa sem videla koliko te svetilke stanejo, sem si premislila. Raje kupimo dve ali tri poceni in tako nam ne bo žal, če katero izgubimo. Nekatere svetilke so res predrage, kajti moramo se zavedati, da jih hitro kam založiš ali izgubiš. 

Kje dobiti in kupiti dobre ročne svetilke

Pri nas, ko imamo dva otroka, je to hitro. Tako se je tudi zgodilo, da ko sta šla zvečer v kampu umivat zobe, sta oba prišla nazaj brez svetilke. Ko sem to opazila ,sem takoj šla pogledat, če so svetilke še tam, vendar jih ni bilo. Tako smo en večer ostali brez dveh svetilk. Tako bi mi bilo še kako žal, če bi to bile drage svetilke, tako pa so bile res poceni. Ravno o tem sem govorila, kako se ne splača kupovati drage svetilke, ker se lahko hitro izgubio. Tako smo drugi dan šli po nove poceni svetilke, ki sta jo fanta morala malo bolj čuvati. Tokrat nam je uspelo, da smo po dopustu domov prinesli vse svetilke in se ni nobena izgubila ali kje pozabila. 

Včasih mora človek gledati praktično in ne vedno samo na kvaliteto, kajti včasih nam pride prav več izdelkov po nižji ceni, kot pa samo eden po visoki ceni. Svetilke so sigurno te, za katere se nam ne splača plačati veliko denarja, ker jo hitro izgubimo in je raje imeti dve in te po ugodni ceni.