Prva optika, ki sem jo obiskala za nakup novih očal

Končno sem bila nekje, kjer je tudi optika, da sem končno lahko šla pogledat ponudbo očal. Res bi bil že čas, da zamenjam očala, ker mi ta niso več niti najmanj všeč. Stara so namreč že najmanj šest let in so predvsem želo ven iz mode. Moram reči, da sem izjemno dolgo vztrajala v njih, kljub temu da je bil model že precej zastarel. Zagotovo je pa sedaj zadnji čas, da nekaj ukrenem okoli tega in vsekakor hočem imeti nova očala.

Prva optika, ki sem jo obiskala za nakup novih očal

Vstopila sem skozi vhod, kjer je bila optika in si izbrala eno stran, kjer bom začela z ogledovanjem očal. Sprva nisem našla prav ničesar primernega in sem se že sprijaznila s tem, da morda ta optika ne bo imela primernih očal zame. Vseeno sem pregledala vse police in na koncu vendarle našla ena, ki so mi bila všeč. Tudi, ko sem jih pomerila, so mi zelo lepo pristajala in na prvi pogled bi lahko rekla, da si jih želim. Ampak pri očalih je vedno tako, da je dobro malce prespati izbiro. In točno to sem naredila. Odšla sem domov in pozabila na vse skupaj ter se odločila, da se bom zjutraj ponovno vprašala, ali so ta očala nekaj, kar si želim. 

Kljub temu da sem rekla, da bom na vse skupaj pozabila, si nisem mogla pomagati, da ne bi razmišljala o tem, ali so mi očala všeč ali ne. In bolj, ko se razmišljala, bolj se mi je zdelo, da so mi vedno bolj všeč. Zagotovo bom pa počakala do jutra, da se do konca odločim. Sicer imam pa še nekaj časa, ker bom šele naslednji teden tam, kjer je optika v kateri so ta očala. Prav nisem si misli, da bo prva optika, ki jo bom obiskala, imela očala, ki mi bodo všeč, in bom razmišljala o tem, da jih kupim.