Rent a car Koper je med turisti vse bolj priljubljen

Rent a car Koper je med prvimi podjetji, ki so se pri nas začela ukvarjati z dejavnostjo izposoje vozil. Glavnino njihove ponudbe predstavljajo osebna vozila. Pri njih si lahko izposodite tudi avtodom ali kombi. V zadnjih letih obišče Koper vse več tujih turistov, ki prispejo z velikimi potniškimi ladjami, ki najamejo avtomobil za ogled mesta ter tudi ožje in širše okolice. Včasih se odločijo tudi za ogled bolj oddaljenih krajev v naši državi. Rent a car Koper uspešno sledi povečanemu trendu tujih turistov, ki obiščejo našo Obalo.

Zato so tudi povečali in obogatili svojo ponudbo vozil. Poleg že obstoječega voznega parka sedaj ponujajo še dodatna vozila najvišjega cenovnega razreda, ki so namenjena predvsem gostom z debelo denarnico. Rent a car Koper opaža, da je vedno več turistov, ki se zanimajo za najem avtomobilov prestižnih blagovnih znamk. Strategija pri podjetju Rent a car Koper bo v nadaljnjih letih usmerjena predvsem v najem avtomobilov najprestižnejših blagovnih znamk, saj se trend bogatih turistov nadaljuje. Obenem pa z najemom teh vozil tudi največ zaslužijo. Bogatim turistom, ki si pri njih izposojajo avtomobile, je nadvse pomembna kvaliteta vozil, ki morajo biti na vrhunskem nivoju. V zadnjem letu so v svojo ponudbo vključili tudi dodatno opcijo najema voznika. Kljub temu, da ta dodatna storitev, ni ravno poceni, pa je po njej vedno večje povpraševanje. Rent a car Koper ima med vsemi podjetji na slovenski obali najdaljšo tradicijo.

Poleg tega pa predstavlja Koper najboljše izhodišče za številne izlete v bližnjo in bolj oddaljeno okolico. Njihovo osebje je zelo profesionalno in prijazno do svojih strank, saj se zavedajo, da dober glas seže v deveto vas. Kljub temu, da je podjetje pri svojem poslovanju zelo uspešno, se ne nameravajo uspavati. Ves čas z anketami spremljajo zadovoljstvo svojih strank in spremljajo trende na področju najema vozil.