Smrad v kopalnici je lahko enostavno odstraniti ali pa tudi ne

Ko sem se preselila V novo stanovanje, sem ugotovila, da v kopalnici nisem imela nobenega okna, kar pomeni, da tukaj ne bo prišlo do nobenega prezračevanja. Na začetku sem si mislila, da to definitivno ne bo noben problem, saj lahko enostavno odpremo vhodna vrata, ki so bila blizu kopalnice ter tako prezračimo celotno kopalnico. Nikoli si ne bi mislila da bi se motila.

Nekega dne je pri meni prespal moj brat, ki se ga je res močno napil tisto večer. Želel je iti ven s prijatelji in na koncu je potreboval neko prenočišče, ki ga je seveda izkoristil pri meni in jaz sem ga z veseljem vzela k sebi. Problem je bil le ta, da je spil malce preveč, kar pomeni, da je bila kopalnica naslednji dan res katastrofalen. Smrad v kopalnici je bil res močen in nisem vedela, kako se ga znebiti. Glede na to, da nimam oken in nimam nobenega prezračevalnega sistema. Če sem odprla vhodna vrata, nikakor ni pomagalo, saj je smrad v kopalnici bil še vedno tam. Brat se mi je seveda opravičeval in ni vedel, kako bi mi lahko pomagal in jaz sem se mu samo smejala, saj sem videla, kako je bil slab naslednji dan in to je bila že dovoljšna kazen za njega. Smrad v kopalnici se je definitivno zadrževal še nekaj časa tam in jaz sem poskrbela za to, da sem vsak dan odprla vhodna vrata ter jih pustila odprta. Vsaj uro ali 2 da se je to čez čas lahko res dobro prezračeno.

Smrad v kopalnici je lahko enostavno odstraniti ali pa tudi ne

To je bila res zelo smešna in zanimiva izkušnja, ki sem jo imela s to mojo kopalnico in definitivno je ne želim ponoviti. Takrat sem ugotovila, da je smrad v kopalnici nekaj od česar se res lahko bojim. Karkoli se bo zgodilo v kopalnici bo tam tudi ostalo. Lahko gre za preprost smrad iz odtoka ali karkoli drugega. Smrad v kopalnici bo ostal tam, če okna nimam ali pa nimam nekega prezračevalnega sistema.

Ta problem bom definitivno morala nekako rešiti, ampak moram še dobro razmisliti, kako se bom tega lotila.